Wednesday, July 8, 2009

sakit mata jugak.

cian kat McNa sebab kena sakit mata yang teruk... nak wat cam na.. anak aku pun kena jugak... maklum la hantaq anak kat taska yang sama... tapi anak aku tak kena teruk ... terpaksa jugak ler EL hari senin ... bukan apa takut jugak berjangkit kat anak orang...

tapi kenapa ler ibu kepada anak yang kena tu tak berfikir macam kitorang... sedih betul la.. bila dah jadi cam ni.. sapa yang susah.. ish..ish..ish

2 comments:

KOALAJEPONG said...

hehhehe..nk wat mcm mana ibu fahim..pasrah n redha je la...janji dkt anak dok kena teruk...psl depe nie bkn nyer tahan sgt dgn sakit...kena teruk dkt org beso dak pe lg....

ari nie pon na masih mc lg...mmg cuti2 msia la...esok tk tau la mc lg ke tk....bengkak + merah dah kurang la....

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)