Monday, August 10, 2009

Gaya tidur Fahim...

adusss... rasanya dah lama aku tak update n3 aku nie... apa yang aku nak cita kat korang...

hmmm... untuk memeriahkan n3 aku nie aku nak syer gaya gambar anak aku tidoq...


gaya 1 : bergolek sampai terperosok celah tilam


masih tak sedaq lagi... hehehhe


masa nie tengah best dok golek terus masuk celah tilam... cover malu ..


yang ni memang gaya tak sedaq diri dah... lasak sungguh


cian anak ibu... letih yer

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)