Sunday, June 21, 2009

Abhi... selamat hari Bapa ... dari ibu dan fahim...



Tahun nie merupakan tahun pertama aku bergelar ibu dan abhi bergelar ayah... masa hari ibu yang lalu.. abhi belanja aku makan kat easy cafe.. kebetulan cafe tuu ada menyediakan pakej menu khas untuk hari ibu ... dan untuk ibu pihak cafe tu bagi sekuntum bunga carnation.. aku dapat 2 kuntum lagi .. makanan yang kami order tu aku ttak snap lah sebab masa tu aku tak terbit blog lagi... so tak dapat la aku nak syer makanan tu ngan korang..by the way makanannyer mmg marvelous..

So untuk hari bapa nie.. aku belanja abhi makan pizza jer ... kat rawang jer. mulanya rasa malas nak pegi sebab memikirkan fahim nie dah semakin lasak.. tapi cian pulak kat abhi.. nanti kempunan la pulak. Aku snap la gambaq untuk tatapan korang yer walaupun semua orang tahu pizza tu sama jer ... heheehe


menu 1


menu 2


menu 3

menu yang order tak banyak sebab dah kenyang... sepanjang aku menjamu selera .... fahim layan perasaan sorang diri ... main apa yang ada kat depan mata dia ... mangsanya ialah dompet aku la... mula tu ok la lagi ... tapi bila dah bosan... alamak .. nak makan pun susah ... huhuuhuhu. kat bawah nie gambar gelagat dia yang sempat aku amik sebelum dia mula lasak.. letih jugak ler


masa nie dia baru seronok dapat duduk dalam high chair tu... tengah kusyuk main wallet aku ..


masa nie dia dah bosan sebab ibu ngan ayah makan tak peduli kat dia...


memek muka minta diangkat dari kerusi baby.. tapi tak layan pun.. sebab nak makan


disebabkan memek muka tak berhasil ... kuarkan kaki dulu...


kaki dah kuar ... apalagi pusingla badan ...


badan dah pusing apalagi usahalah sehingga berjaya


arrghhh hampir berjaya.. usaha lagi .. caiyok .. caiyok


yea.. yea.. berjaya .. ibu tak mau angkat...tapi fahim dah boleh bangun sendiri (rasanya itu yang dia kata dalam hati dia kan ... sebab bila dah berjaya siap lambai lagi...adussss )

bila dia berdiri apalagi abislah barang kat atas meja kena serang... sebelum dia mengganas apalagi ayah ngan ibu cepat-cepat angkat punggung ... hahahhaha

2 comments:

KOALAJEPONG said...

ekekeke..biasa la tue kak bila anak tgh buas...sbb tue srg kena mkn, srg lg tkg nengok....dah tk leh nk mkn puas2 dah

atoyis said...

waaa..hang dah ada blog ek nurul..come2 and join us..ehehheheheh..fahim dh bapa bulan dh??